Heb jij hetgene wat ik zoek??

hoi hoi Het klinkt misschien een beetje heel erg raar hoor maar ik werk dus als kinderjuf op een kinderdagverblij en iedere keer als ik thuis kom mis ik een lekkere vent in huis die me dan alle aandacht kan geven die ik de hele dag dan aan een andere heb gegeven…
Nu was het dus zo dat ik iemand had leren kennen maar helaas is het toch niks geworden…
er waren een aantal dingen wat niet helemaal boterde maar ik heb nog steeds wel mijn behoeftes op verschillende vlakken…
Spreek je dit aan en ben jij die ik zoek??

Details

Zoek een date in: Halle, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op