Handige man gezocht die niet vies is van seks

Hey hallo mannen. Ik ben Roelie een getrouwde vrouw van 28 jaar en een kind. Ik ben op het internet beland omdat ik een soort van verzoekje heb. Ik heb een aantal klusjes in huis die moeten gebeuren, schilderen, de tuin, de badkamer en nog wat hangdingetjes en afwerking-dingetjes. Mijn man doet het niet, en is veel van huis. Nu zoek ik dus iemand die dit wil doen en ik wil graag betalen door middel van lekkere seks. Ook daar kom ik tekort in. Ben jij dus een handige man, die niet vies is van lekkere seks, dan moet je snel bij mij zijn.

Details

Zoek een date in: Limburg-BE, Zutendaal  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op