Hairylover63 uit Zoetermeer voor Beffen, Massage, Beeld opnamen

Bestaan ze nog,dames met een zwaar,tot zéér zwaarbehaarde kut?Zich niet scheren,maar een heerlijke zwaarbehaarde driehoek hebben?Ik zoek een dame..Het liefst donker,en zwaarbehaard,dus geen streepjes ofzo.Ik wil met mijn handen door je schaamhaar knisperen,ruiken,likken,en enkele foto’s van je zwaarbehaarde kut maken.Absoluut geen herkenbare foto’s.Ik geef jou een vergoeding van 100 Euro als jij bij mij langskomt.Ik kan de gehele dag ontvangen.Wel kunnen “bewijzen”d.m.v foto’tje dat je “dat” hebt.Ben nette man, 46/178/78/ gbbs.
Misschien iemand voor vandaag?

Details

Zoek een date in: Brummelhof, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op