Gooische vrouw zoekt misschien wel JOU

Poeh, eerlijk gezegd vind ik dit doodeng. Ik ben Geryon, getrouwd en op materieel gebied ontzettend verwend door mijn man. We wonen in Naarden en leiden een ongekend luxe leventje. Ik heb dus eigenlijk niks te klagen. Mooie villa, fijne auto, veel vakanties, een 2e en ook een 3e huis, leuke vriendinnen en weinig zorgen. Toch voel ik me af en toe zo leeg van binnen. Mijn man is aanzienlijk ouder dan ik en weinig thuis. Als hij dan eens thuis is zijn er vaak een hoop andere dingen waar hij zijn tijd aan wil besteden. Hoewel ik 41 ben heb ik echt nog meer dan genoeg te bieden aan een lekkere kerel die mij aandacht en genot wil schenken. Zo iemand hoop ik hier dus te vinden. Ik ga mijn huwelijk niet op het spel zetten, ik wil dus pertinent geen relatie en verwacht van jou de nodige discretie. Ik hoop dat je me mailt als je denkt mij weer eens heerlijk vrouw te kunnen laten voelen.

Details

Zoek een date in: Dokkum, Friesland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op