Getrouwde vrouw zoekt sexmaatje

Ik ben een vrouw, 43 jaar en gebonden aan man en gezin.Ik mis alleen al vanaf het begin het nodige in mijn huwelijk. mijn man is preuts en wilt nooit iets nieuws, en ik ben het zat daaraan toe te geven. daarom zoek ik een sexmaatje waarmee ik intiem kan zijn en waar ik me aan kan geven.
Een man die niet vies is van vrouwelijk bloot.
Een man die net als ik wil genieten en niet zomaar een snelle wip zoekt.
Een man waarmee ik kan praten maar boven alles ook kan genieten. Wil je meer weten en kijken of we elkaar kunnen helpen, dan lijkt het me heerlijk wat te vernemen. kus, Evi

Details

Zoek een date in: Westkapelle, Zeeland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op