Gescheiden, maar zin in een lekker speels avondje

Hallo, Ik ben Moniek en kom uit Amersfoort. Zou ik dan hier iemand kunnen vinden waar mee ik het leuk kan hebben? Zo gemakkelijk met mijn leeftijd zou dat denk ik jammer genoeg niet gaan maar wie niet waagt die niet wint! Ik ben een vrouw 46 jaar ik ben gescheiden, 3 kinderen en ik werk als verpleegkundige. Ik ben dan wel niet de jongste meer, maar wel nog lekker ondeugend en brutaal. Ik neem geen blad voor me mond en ik doe lekker waar ik ZIN in heb.
Avondje samen op de bank….Romantische film opzetten…. Wijntje erbij….Jouw handen en die van mij…. Jouw lippen op de mijne…… Ik heb zin in een lekker speels avondje met de man van mijn dromen.
Lief, verzorgd, eerlijk, tussen de 30 en 60 jaar.
Hoor ik van je? Dikke zoen.

Details

Zoek een date in: Herzele, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HAVO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op