Genieten zonder verplichtingen

Ik ben Rosa een alleenstaande moeder uit Limburg. Mijn ex man heeft mij voorjaren terug verlaten en toen heb ik me hellemaal op mijn kinderen gestort. Heb het allemaal alleen moeten
doen maar het resultaat mag er zijn. Mijn kids zijn nu allebei de deur uit dus nu kan ik weer
aan mezelf denken. Ik hoop hier een leuke man te treffen die mij wel wil leren kennen
en dan kunnen we zien wat ervan komt. Genieten zonder gezeur of verdere verplichtingen
dat is wat ik zoek. En de rest kan altijd vanzelf komen toch?

Kus Rosa

Details

Zoek een date in: Grez-Doiceau, Waals-Brabant  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op