geile nymfomane powered by CityGirl.nl

Hallo ik ben Jenny een geile nymfomane van 28 jaar. ben een hete Zuid-Amerikaanse meid met een mooi gezicht, mooie billen met een kale poesje en een zachte klitje. een sexy mondje met geile lippen. lekkere borsten.Mijn allergrootste hobby is echt seks.. Kan er niks aan doen maar wil pikken en zaad.. Liefst zo vaak en veel mogelijk. Ik heb van mijn hobby een beroep gemaakt, een beroep dat ik met heel veel plezier doe. Op sexgebied ben ik een geile sexbeest.

Een uurtje met mij kost 125 euro en je zal er zeker geen spijt van krijgen.wil jij samen met mij lekker klaarkomen bel me dan. Wees niet bang als mijn chauffeur opneemt, hij zorgt ervoor dat ik op tijd bij jou kan zijn.
Geile groetjes Jenny
Bel/mail me snel voor een geile afspraak
06-19779338 / [email protected]

Details

Zoek een date in: Groningen, Wildervank  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op