geil teefje zoekt (dek)reu

Hee daar snoepers, hebben jullie de geur in je neus van die geile teefje. Goedzo!!! Lees maar verder dan. Ik ben op zoek naar een vent die van aanpakken weet. Die van niet veel vies is (binnen de grenzen natuurlijk) en die me dan ook vooral lekker anaal wil verwennen. Daar gaat het mij het meeste om. Waarom?? Nou me huidige reutje heeft er helemaal geen zin in. Vind het vies en dan houdt het op. Jammer genoeg. Ik kan het niet meer laten maar ik wil dus nu zo snel mogelijk een vent doe me helpen wil. Verwacht geen vaste relatie maar dit gaat ook niet om een one-night-stand. Oke?

Details

Zoek een date in: Luik, Pepinster  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op