geef mij ook eens een orgasme

Ik ,( Nely) een vrouw van bijna middelbare leeftijd ben op zoekende naar een man die mij kan vertellen wat een orgasme is. Het klinkt een beetje raar om als 45 jarige nog nooit echt een goed orgasme te hebben gehad. Of ik heb het verkeerd gedaan of mijn man deed het verkeerd. Sex heb ik al geruime tijd niet meer. Dat vertel ik later wel waarom. Vandaar hier een zoektocht naar……Iemand die dit wel serieus neemt, want ik ben het ook. En zeker niet alleen voor zijn eigen gerief gaat. Ik hoop op serieuze reacties. Niet serieus is direct de prullenbak in.Dit is voor mij voor het eerst dat ik via dit medium een weg bewandel dus, be gentle haha.
Kusjes van een lieve, leuke aaibare en naar dat ene zoekende vrouw.

Details

Zoek een date in: Drenthe, Schoonebeek  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: BiLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op