geef jij je ook bloot?

Ik in een notendop, weduwe(ja heel vroeg doet er niet toe waarom), volle vrouw werkend in de thuiszorg, ben ook een beetje alleen als ik thuiskom dus wil graag een wat ondernemen met een man. En daarbij hoort ook wel sex, niet meteen bam meteen dat doen we, wil wel eens eerst zien wie jij bent,want jij ziet mij nu ook en ik geef me na een hoop wikken en wegen nu aan je bloot dus lijkt dat me wel zo eerlijk.Durf je nog wat verder te gaan en een afspraakje te maken zodat we kunnen zien of we wat meer vuurwerk in ons beider leventje kunnen brengen? Want zeg nu zelf je komt hier toch ook niet deze advertentie lezen voor je zweetvoeren??
Liefs Gilia

Details

Zoek een date in: La Roche-en-Ardenne, Luxemburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op