Gedragen slipjes van esmeralda!

Ik ben Esmeralda, de nieuwe huisgenote van Lotte. Ze vertelde me hoe zij naast haar studie wat bijverdiend. Ik ben ook studente en zoekende naar manieren om iets bij te verdienen. Lotte vroeg me of ik het leuk zou vinden om net als zij onder andere gedragen lingerie te verkopen. Lotte helpt me bij erbij, ik mocht in haar lingerielade wat leuke slipjes uitzoeken. Het klink heel leuk dus hierbij mijn eerste advertentie. Erg leuk en spannend!Ook 2 foto;s van ons samen als spannende bevestiging ;o) ,Ik heb allerlei soorten slipjes en draag ze het aantal dagen naar wens, en kan er natuurlijk ook in klaarkomen of plassen. Een andere voorkeur? Ik ben er benieuwd naar! Je krijgt 2 digitale foto’s per mail van je gedragen slipje zodat je zeker weet dat ik echt ben. Je bestelling verstuur ik in een luchtdichte verpakking zodat het zo vers mogelijk bij je aankomt.
Vragen? Mail me!
XxxEsmeralda

Details

Zoek een date in: Gelderland, Gendringen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op