Gedragen slipjes/lingerie(+film) van lieve meid!

Hi! Ik ben Lotte, 25 jaar, en verkoop mijn gedragen slipjes en lingerie. Je hebt keuze uit vele kleurtjes en modellen, zowel nieuw als uit mijn persoonlijke lingerielade, net wat jij wil. Natuurlijk krijg je 2 foto’s met echtheidsbewijs bij je slipje geleverd. Wil je een speciale pose zien? Let me know! Vertel me je fantasie en wie weet kan ik hem voor je vervullen. Ik doe dit met veel plezier en sta open voor bijzondere wensen mocht je die hebben. Ook kan ik een filmpje bijleveren, prijs is dan n.o.t.k. Ik maak ook losse filmpjes voor je…. Voor 15 euro krijg jij een slipje van mij, gedragen voor het aantal dagen naar wens. Vragen over wie ik ben? Stel ze gerust! Ook heb ik een website waar ik wat vertel over mezelf. Liefs Lotte

Details

Zoek een date in: Geldrop, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op