gamze uit haarlem voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Anaal, Intiem

  • Homepage
  • >
  • Libin
  • >
  • gamze uit haarlem voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Anaal, Intiem

hoi met gamze,ik ben een TURKSE meid van 24,,PZC,EN ANAAL bijna alles is mogelijk je mag lekker over me tieten spuiten,en gezicht of lekker in me mond!!en je mag me anaal pakken, ik wacht op je, bel me,,en als ik niet kan opnemen probeer het dan even later opnieuw aub, bellen MET NR WEERGAVE.ZONDER NUMMER,IS GEBLOKKEERD! GEEN MAILTJES ik ontvang thuis, een half uur 70 euro,en 110 voor een uur. anaal 30 euro extra 7/24..groetjes.06 86188438

Details

Zoek een date in: Libin, Luxemburg  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op