faker gebruikt mijn foto’s!

hoi allemaalallereerst een waarshuwing!!!! Er is iemand op deze site die mijn foto’s gebruikt om advertenties te plaatsen. dit onder de naam AYSE. Let OP als je contact met MIJ wil reageer dan niet op die faker want dat is nep!!! Ik ben 100 % echt en kan dit ook bewijzen vraag die AYSE maar eens of ze haar webcam aan wil doen of iets dergelijks!waarschijnlijk doet ze dat niet!

hier volgt mijn advertentie (de enige echte)

Ik ben Tara ben 23 jaartjes en woon en werk in Almere.Sinds kort ben ik vrijgezel nadat ik mezelf eindelijk heb losgemaakt van de meest agressieve, jaloerse ex van de hele wereld en ik wil nu alleen nog maar genieten! Genieten van het leven, de mooie dingen en genieten van heerlijke sex!
Ik geniet met volle teugen van het vrijgezelle bestaan maar ik zou het wel heel spannend vinden om een fuckbuddy via internet te vinden!
Ben denk ik nog even niet klaar voor een vaste relatie dus ik wil puur en alleen genieten van lekkere sex met een verzorgd hygienisch lekker geil persoon tussen de 25 3n 45 jaar ongeveer.
Mail me als je serieus wilt afspreken en met foto als het even kan of een beschrijving van hoe je eruit ziet en waar je van houd en wie weet kunnen we vaste neukmaatjes worden

zie je dus een advertentie van ayse uit marokko (de faker schrijft marokko zelfs verkeerd hoe nep kan je zijn) reageer hier dan niet op. wil je echt contact met mij mail dan via deze ad.
kiss Tara

Details

Zoek een date in: Giessendam, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op