Esmeralda uit voor Intiem, SM slaaf of meester(es), Plassex, Zoenen

  • Homepage
  • >
  • Huy
  • >
  • Esmeralda uit voor Intiem, SM slaaf of meester(es), Plassex, Zoenen

Hallo mannen!!Mijn naam is Esmeralda ik ben een klein geil goedgevuld halfbloedje van 28 jaar. Ik ben 1.58 en weeg 68 kilo en ben gezegend met een heerlijk volle cup F en een stevige kont, ik hou van lekker zoenen, CIF, golden shower en als jij dit wil dan kan ik ook heel dominant zijn

XXXXX Esmeralda…

—————————————————————————
—————————————————————————-
Hi Gents,
My name is Esmeralda and I am a short, cute, curvacious mix of Dutch and Indonesian and I am looking for horny men like you!!

Curious?

Come visit me at privehuis Delight!

Hope to see you soon!

xxxxx

Esmeralda

Details

Zoek een date in: Huy, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op