Esmee uit Zwolle voor Thuisontvangst, Anaal, Intiem, Beffen

Hoi Heren en dames,Ik ben een lekkere geile bi-dame van 26jaar die er wel pap van lust. Mijn lange donkere haar komt tot op mijn kontje waar ik graag in genomen word,. Ook vind ik het heerlijk als je met mijn gevoelige D/E cup komt spelen.
Kom jij mij lekker in mijn kontje nemen? Of heb jij zin om lekker verwent te worden? Samen naar de 7e (sex)hemel? Neem dan snel telefonisch contact met me op. Wel met nrwrg bellen, anders neem ik niet op en op smsjes reageer ik niet.
Bel me minimaal 1,5 uur van te voren!!!
30 min E 100,-
45 min E 130,-
60 min E 150,-
Elk 2e uur E 100,-
Beffen en anaal + 50,-
Voor extremen, informeer even.
Hoop van je te horen voor een leuke geile tijd.
Groetjes,
Esmee
Zwolle

Details

Zoek een date in: Gelderland, Wijchen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op