Esmee uit Enschede voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem en Beffen

  • Homepage
  • >
  • Noord-Holland
  • >
  • Esmee uit Enschede voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem en Beffen

hallo ik ben esmee leuke vrouw van 37 Ik ontvangen mannen bij mij thuis in enschede Ik ben hygienisch en discreet en verwacht dat ook van jou… stunt prijs uurtje 75 euro vol is vol ……….50 euro half uurtje… vluchtje 15 min 30 euro ik. ben beschikbaar van 1uur smiddags tot 8 uur savonds word de telefoon niet beandwoord dan ben ik bezet … staat de telefoon uit dan ben ik bezet die dag dat mag je altijd de volgende dag terug bellen xxx esmee

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Zaanstad  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op