Ero massage en meer

hi ik ben kim, ik hou er van om massages te geven en ook het zelf krijgen van een massage ga ik niet uit de weg, bij mij is veel mogelijk en ik doe dit puur voor mijn hobbie en niet om er aan te verdienen, als je bij mij word uitgenodigt dan is dat puur omdat ik het fijn vind om een massage te geven. je moet wel lekker fris zijn en lekker ruiken. we kunnen natuurlijk ook eerst samen onder de douche.
heb je interesse dan kan je mij bereiken door een sms te sturen:
begin je sms met:

sfp kim (dan je tekst) en dat stuur je naar nummer 4477

1,5pob(2xpvb)

Details

Zoek een date in: Heerhugowaard, Noord-Holland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op