Elisa uit amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem, Beffen

  • Homepage
  • >
  • Gelderland
  • >
  • Elisa uit amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem, Beffen

Ik ben Elisa, een zeer aantrekkelijke mooie dame van 23 jaar oud, heb bruine ogen en cupmaat C die jou een ontmoeting zal laten ervaren die je niet snel zult vergeten. Naast het houden van gezelschap zal het lichamelijke ook aan bod komen. Ik houd van aandacht, erotiek en geniet ook zelf mee van de juiste handelingen. Daarnaast kan ik mij als een echte girlfriend experience gedragen en daar waar gewenst en gepast zich als zeer stoute dame uiten. Mijn tarief is 150 euro per uur en 100 half uur. Mogelijkheden: Pijpen zonder condoom, vingeren, beffen, klaarkomen over lichaam, Frans, Soft SM, Massage, voorbinddildo bij jou, trio met stel, plassex, viboshow en diverse standjes. Je kan mij bellen op bovenstaand nummer met nummerweergave. Sms en mail reageer ik absoluut niet op.Kus Elisa

Details

Zoek een date in: Gelderland, Harderwijk  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op