Een klein maar fijn geheimpje

hai , hai,ik ben Hillary, 21 jaar jong , 1.51 cm lang en 46 kglekker klein maar fijn dus ! ik vind sex erg lekker net als iedereen denk ik, maar wil nog geen relatie dus gewoon one nights stands is waar ik op uit ben. ennehh,…..ik zal je een klein geheimpje verklappen, ik ben zo klein en handelbaar dat is echt heerlijk, de meest geweldige sex standjes komen bij mij aan bod…lekker voor ons allebei.hou jij ook van hele geile diep penentrerende standjes…stuur me n berichtje , geile sex zonder bijbedoelingen xxxsms : IB HILLARY naar 232318+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at mobdesk.com of smsgedragscode.nl

Details

Zoek een date in: Gelderland, Voorthuizen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op