Drukke studente wil eenmalig sexcontact!

Ik woon op een boot en wil graag contact met mannen die wel een zee met mij willen bevaren. Het gaat om eenm alige dates want ik ben erg drug met mijn studie. Maar van dat in mijn eentje vingeren zoals op de foto heb ik wel een beetje genoeg. Dus kom maar even bij me langs. XXXErg drukke studente, spontaan. Redelijk sportief, ik doe aan steps en spinnen. Ik houd van grote mannen. Geen voorkeuren voor afkomst of leeftijd.Blond, 1.73m, blauwe ogen, cup75a, 66kg.SMS 4069 naar 2800bijv. 4069 Hallo Annabel(1,50 p.b.)Bluspunt.nl

Details

Zoek een date in: Overijssel, Vollenhove  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op