Dominatrix Vera uit Roterdam zuid voor Pijpen zonder condoom, Intiem en Beffen

  • Homepage
  • >
  • Kerensheide
  • >
  • Dominatrix Vera uit Roterdam zuid voor Pijpen zonder condoom, Intiem en Beffen

Een Ervaren Dominatrix met een Vampy look,tattooed en gepierced.. Ik ben laagdrempelig, geduldig met beginners en een dame met veel diversiteit. Ik kan erg lief en zacht zijn maar heb daarnaast een duistere + sadistische kant: ik gebruik je graag voor mijn genot (Femdom) uiteenlopend van Soft SM/Fetishplay tot snoeiharde sessies waarbij weinig taboe is maar uiteraard word er wel verantwoord met elkaar omgegaan! Erotiek speelt ook in mijn BDSM spel een grote rol en met mijn creatieve geest kan er heel veel verwezenlijkt worden.Ik ontvang 1 a 2 dagen per week in een Bdsm locatie te Rotterdam zuid,soms alleen en soms met collega Mrs Agony.
Afspraken graag tijdig inplannen,dat kan telefonisch of via de mail en specifieke wensen graag vermelden.
Mijn Agenda en alle Opties staan op mijn Website.

Details

Zoek een date in: Kerensheide, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E75 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op