discreet en regelmatig intens genieten met deze geile vrouw?

  • Homepage
  • >
  • Utrecht
  • >
  • discreet en regelmatig intens genieten met deze geile vrouw?

Ik ben een getrouwde vrouw van 41 jaar.Ik ben heel gelukkig getrouwd op zich alleen is het na al die jaren van huwelik wel behoorlijk saai in bed geworden. Daarbij komt dat manlief een eigen zaak heeft die erg goed loopt waardoor hij veel van huis is en dus al helemaal geen tijd meer heeft voor mij.

Daarom ben ik heel brutaal geweest en heb ik besloten een advertentie te plaatsten.
Ik ben nog een beetje terughoudend maar ik hoop op leuke reacties waar misschien die persoon tussen zit die mijn sexleven een boost zou kunnen geven.
Misschien wel iemand die in een soortgelijke situatie zit als ik?
Het enige wat voor mij wel heel belangrijk is dat we het hee discreet gaan doen. Dus afspreken bij mij thuis kan wanneer ik zeker weet dat hij weg zal zijn voor werk maar liever ergens anders, lijkt het je wat? mail me en we zien het verder…

Allen reageren als je ECHT serieus bent!Geen fake!

Details

Zoek een date in: Utrecht, Vreeswijk  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op