Dik , blond en lekker.. maar..

Hi , ik ben Naomi een blonde dikke stoot die echt niet vies is van een heerlijk potje avontuurlijk genieten. Ik kan geen man vinden die het met me wil doen , ben vaak bedonderd , uitgelachen , uitgescholden enz. Daarom probeer ik via deze weg een eerlijke vent te zoeken die mijn lijf wel wil nemen zoals het is. Ook ik heb de behoeften om lekkere sex te hebben en er heerlijk van te genieten ..Alleen serieuse reacties graag en niet van mannen die overal maar op reageren !! Ik zoek nog geen vaste relatie laat dat duidelijk zijn , eerst alleen een lekkere sex partner!

Details

Zoek een date in: Gelderland, Vogelkwartier  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op