Deze geile russische dame is op zoek naar een sex maatje..

  • Homepage
  • >
  • Drenthe
  • >
  • Deze geile russische dame is op zoek naar een sex maatje..

Hoi,
Ik ben anastasia en ik woon nu sinds een jaar in nederland, ik ben van oorsprong een russische dame, ik heb het enorm naar me zin maar ik mis nog steeds een man om me heen. Ik ben op zoek naar iemand die lief voor me is, van sex houd en die het leuk vind om af en toe eens lekker weg te gaan. Ik ben overal voor in dus verras me maar 😉

Ben jij de man die ik zoek ?? Stuur me dan nu je 06 nummer dan kunnen we een date afspreken …

Hopelijk tot snel..

kus Anastasia

Details

Zoek een date in: Drenthe, Nieuw-Buinen  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op