De zwarte weduwe …

hi mannen , ik ben Csoki, 31 jaar en eeuwig vrijgezel. Ik heb geen behoefte aan een relatie, nooit. nee ik hou gewoon van mannen , jong en oud en vrij in hun hoofd. oftewel ik hou van sex ,zonder bijbedoelingen.ik ben een soort zwarte weduwe die na de daad haar mannetje op eet. ik sloop je namelijk, ik put je helemaal uit tot ik (en jij ) klaar ben, ik ben zo gedreven ,en niet te houden het gaat bij mij maar om een ding.lust ,sex of hoe je t noemen wilt.wil jij dit ooit meemaken….?sms : IB CSOKI naar 232318+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at mobdesk.com of smsgedragscode.nl

Details

Zoek een date in: Limburg, Voerendaal  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: VMBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op