De rollen eens omdraaien?

Hey allemaal ik ben Patty, ik ben een lekkere meid van 39 jaar en ik woon in Utrecht ik ben gynaecoloog van beroep en ik zou jou ook wel is willen onderzoeken of jij mij natuurlijk hmmmm… ben jij die lekkere man die dit aandurft met mij? Ben erg dominant en heel heet en wil wel is wat anders als (gewone) patienten onderzoeken als je begrijpt wat ik bedoel 😉 Denk jij mij aan te kunnen en aan te durven reageer dan direct en alleen serieuze reacties graag van mannen die denken met mij wel wat te kunnen/willen en eventueel ook zonder verplichtingen en ben zeeeer discreet zie je gauw alvast een heerlijk lik op je…….. Patty
[email protected]

Details

Zoek een date in: Limburg-BE, Tongeren  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op