Dame/ studente gezocht die wil bijverdienen

Ik ben een jonge weduwnaar van 27j. Ik ben mijn vrouw 2j geleden verloren door een ongeval. Ik wil geen relatie. Ik zoek iemand waar ik 1 a 3 keer per maand bij kan langskomen voor lichamelijk contact. Hiervoor krijg je een vergoeding. Ik heb een eigen zaak, daarom stuur ik geen foto’s via internet. Een afspraak om kennis te maken zonder verdere verplichtingen kan natuurlijk wel.Ben jij een studente of alleenstaande vrouw die wat extra kan gebruiken, laat me weten. Ik ben normaal gebouwd, intiem geschoren, vrouwvriendelijk.discretie en hyghiene gevraagd en geboden
geen profs

Details

Zoek een date in: Stolwijk, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op