dame met passie

Ik ga me even voorstellen, ik ben Hilda en ik ben een dame uit het Antwerpse. Ik ben getrouwd, met een lieve man, die ik zeker niet wil verliezen, maar hij heeft blijkbaar een probleem met het begrijpen van een vrouw. Ik ben een vrouw met passie. Ik wil passie geven EN ontvangen. Daarom ben ik op zoek naar een lieve man, die respect heeft voor mij en de keuze dat ik mijn man nooit zal verlaten, maar die mij wel extra passie wil schenken.
Denk je mij dit te kunnen geven, dan mag je zeker contact met mij opnemen.
Leeftijd geen belang.

Details

Zoek een date in: Ingelmunster, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op