Classy rock and roll lady

Jonge rock and roll lady wilt graag aantrekkelijk, respectvolle like minded mannen ontmoeten om samen veel fun te beleven. Heb jij zin in een klassevolle maar toch ondeugende date met een 25 jarige sexy getattoeerde jonge dame? Dan wil ik graag een mailtje van je met een leuke foto zodat ik mij een beeld kan vormen van mijn toekomstige speelvriendje. Ik wil maar met 1 persoon per week afspreken. Dit is voor mij een tijdelijke bijverdienste, zodat ik kan werken aan mijn muziek carriere en mijn studies kan financiren. Alleen serieuze voorstellen worden beantwoord. Mijn tarief is 250/u en hierover wordt niet gediscussieerd. Gelieve dit te respecteren. Alles gebeurd veilig want ik wil hieraan een leuke herinnering behouden. Hopelijk tot heel binnenkort! Sweet Kiss, Liloe

Details

Zoek een date in: Groningen, Stadskanaal  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op