Chelsey is back

Ik ben een geil bi meid van 27jmet bruin groen ogen en lekker zachte borsten en een geil pijp mondje alles wat aan me lichaam is van moeder natuur er is heel veel mogelijk alles is bespreekbaar juist slikken en anaal doe ik niet voor de rest is alles mogelijk dus wie wil een date met me ik verwen je van kop tot teen zonder te twijfelen en weet zeker achter eerste maal een date dat je zeker voor tweede maal terug komt ps: geen sms en ook geen priv nr word niet op beantwoordgrtjes geile chelsey xxxx voor meer info0488922518

ps: ik ben elke avond te vinden in de love time te ruddervoorde is een nieuwe parenclub heel nette parenclub wie kom me daar verwelkomen?

Details

Zoek een date in: Limburg, Spaubeek  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op