Charmant Lief en Lekker

Lekker vrijen , lekker tongzoenen elkaar strelen me lekker vingeren tot ik spuitend klaarkom lekker toch. Ik die jouw zalig en zachtjes pijp(met of zonder cd) tot je overhit geraakt en lekker klaarkomt in mijn mondje hmmmm! Je kan me elke dag bereiken behalve s’woensdags ben ik er nooit maar wel na 19uur. Dus elke dag van 9uur tot 14 uur en van 19 uur tot . Voor zaterdag en zondag kan je me best 2 dagen opvoorhand bellen voor een afspraakje,maar wel met je nummer aan. Een overnachting kan ook maar best tijdig bellen ervoor. Hyghiene en discretie geboden en gewenst Kusjes L

Details

Zoek een date in: Soestdijk, Utrecht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op