Brenda uit amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Beffen en Massage

  • Homepage
  • >
  • Friesland
  • >
  • Brenda uit amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Beffen en Massage

Ja jongens, dat ben ik helemaal. Een lekker geil sletje van 26 jaar oud met cup F. Ik houd er van om een hoertje te spelen, en laat me er graag op vooraan staan dat ik mijn kutje door iedereen die wil laat penetreren. Ik ben van het nieuwe type meisjes dat geen grenzen kent als het op het lichamelijke aan komt. Ik zeg altijd maar, je kan mijn naakte meisjes lichaam uitwonen wat je wil. Heb jij zin om mijn spermakutje lekker vol te komen spuiten aarzel dan niet en bel mij voor een wild en geil uurtje. Prijzen zijn 150 voor een uur en 100 voor een half uur. Ik ontvang in Zaandam. Bellen met nummerweergave.
Kus op je grote eikel,

Brenda

Details

Zoek een date in: Friesland, Oosterwolde  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op