Blond en lekker geil

hallo lekkere mannen op zoek naar lekkere geile sex met een ondeugende en geile blonde stoeipoes .ik ben moniek en ik verwen jou met plezier .sta dan ook voor veel leuke dingen open alleen is anale sex niet aan mij besteed en doe ik wel alles safe .verder ben ik slank heb cup maat d en is mijn poesje mooi kaal en heel nat .ben jij net als mij ook liefhebber van lekkere hete sex en wil je een keer mijn talenten ontdekken bel me dan een keertje op wel a.u.b met nummerweergave aan alvast veel liefs en geile kusjes

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Ouderkerk aan de Amstel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op