Bernold uit Enschede voor Thuisontvangst, Beffen, Beeld opnamen, Zoenen

  • Homepage
  • >
  • Goor
  • >
  • Bernold uit Enschede voor Thuisontvangst, Beffen, Beeld opnamen, Zoenen

Ik ben een slanke man van 46 jaar. I ben op zoek naar een meisje of vrouw tot ongeveer 45 jaar die een tekort aan sex heeft. Absuluut GEEN fin. Bedoelingen!!Ik hou er van om te beffen, en om gepijpt te worden. Tevens hou ik van pikante lingerie. Ik ben intiem geschoren.
Bel me (met nummerherkenning) om een afspraak te maken. Je kunt me bereiken via: 0629272720.

Details

Zoek een date in: Goor, Overijssel  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: HAVO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op