Ben vrouw, 24 jaar, zwanger en alleen.

Misschien een rare oproep, ik weet het…Ik ben Anita, een blonde 24 jarige , uit de Brusselse rand , die 4 maanden zwanger is. Mijn vriend liet me stikken toen hij hoorde dat ik zwanger was. Sinds toen (4 maanden) hen ik geen sex meer gehad en nu zoek ik een man die het wel opwindend vindt om met een zwangere vrouw sex te hebben.. . Ik ben voor veel te vinden maar blijkbaar schrikt het feit dat ik zwanger ben, de meeste mannen af, dat is echt frustrerend. Ik hoop via deze weg een man te vinden die het , net als ik, lekker vindt om sex te hebben met een zwangere vrouw. Graag contact via mail. Vermeldt aub vanwaar je bent, je mailadres en een foto zou leuk zijn. Ik contacteer je zo snel mogelijk. Alles wel ZEER discreet.

Details

Zoek een date in: Best, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op