Ben Sanne en zoek een serieuze man in me leven

Hey hallo met Sanne dacht zal eens proberen een keer via deze weg een leuke man te vinden wie weet gaat het me nog wel lukken he hihiNou even kort over mezelf ik ben Sanne 30 jaar en kom uit rosmalen en zoek een betrouwbare man in me leven om samen leuke dingen mee te gaan doen
Wat ik leuk vind is winkelen maar ook lekker keer ergens op stap te gaan en film kijken vind ik ook wel leuk om te doen
Verder ja nu nu denken jullie misschien van ja maar zo’n mooie meid waarom ben je nog singel nou dat komt omdat ik niet echt zoekend was omdat ik in me laatste relatie best een deuk op gelopen heb en daarom even me rust genomen heb maar ja nu mis ik toch wel wat in me leven misschien dat jij als je dit lijkt het op kan vullen die leegte
Als het je trekt mag je me gerust een mailtje sturen dan kijken we even verder oke
Hoor ik je dan zo? Xxxxx Sanne

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Westerlo  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: Geen Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op