Ben jij onze tweede man

Hoi hoi, ik ben Serena en ik ben 31 jaar oud en ik kom uit Eindhoven. Ik ben getrouwd en mijn man en ik hebben een speciale wens. Ik zal het even uitleggen. Ik ben wat je noemt een echt sexbeest. Ik kan nooit genoeg krijgen van sex, probeer alles uit en mijn man en ik zijn daar heel erg open in. We zijn nu zo ver dat we een stapje verder willen. Het lijkt hem namelijk erg geil om mij een keer met een andere man bezig te zien. Hij doet dan zelf niet mee, maar kijkt wel naar ons, en tja, ik kan niet beloven dat hij zijn handjes thuis houdt bij zichzelf natuurlijk haha.Maar de afspraak is dan wel dat hij ons volledig ons gang laat gaan, hij krijgt daar een enorme kick van.
Dus lijkt het je spannend om dat een keer te doen, en vind je het niet erg om bekeken te worden, drop me a message!

Geile groetjes Serena

Details

Zoek een date in: Poeldijk, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: HBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op