ben jij die jongere geile man die durft af te spreken met getrouwde vrouw?

Ik ben een lieve eerlijke passionele vrouw van midelbare leeftijd (45)Ik hoor altijd dat ik er nog erg goed uit zie voor mijn leeftijd en ik doe hier dan ook de nodige moeite voor. ik vind een verzorgd uiterlijk erg belangrijk.
Wat zoek ik hier nu precies?
Ik ben niet op zoek naar een relatie. Ik ben voorzien van een man die erg goed voor mij zorgt, dat wil zeggen op financieel gebied. Hij zorgt ervoor dat ik alles heb wat mijn hartje begeert. Hij werkt hierdoor wel heel erg veel. is bijna nooit thuis en vaak ook een paar dagen weg voor zaken.
Dit begint nu wel een beetje vervelend te worden vooor mij omdat ik nu heel veel alleen ben. Op zich geen probleem hoor want ik ben zelfstandig ingesteld, het gaat mij meer om iets anders.
Ik mis vooral de sex heel erg. Ik ben altijd een persoon geweest die veel waarde hecht aan het sexleven. ik ben daarin erg uitbundig en openminded en heb ook een behoorlijke libido. ik wil het liefst elke dag sex..
Ik ben eigenlijk op zoek naar een minnaar die met mij regelmatig wil afspreken om elkaar eens uitgebreid te verwennen. Liefst een wat jongere man dan ikzelf die nog lekker veel energie heeft en vooral heel geile gedachten koestert 😉
Het geeft niks als jij ook getrouwd bent ik ben erg discreet en ik hoop jij ook?
Een verzorgd en hygienisch uiterlijk is een vereiste
Mijn man weet helemaal niet dat ik dit nu buiten de deur wil gaan zoeken en dit hou ik ook graag zo. Dit is iets voor mijzelf om af en toe het vuur in mij te blussen.

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Wouw  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op