ben jij de juiste man

he daar,ik ben dus marcia een 22 jarige meid die op zoek is naar wat spanning
ja je leest het goed en waarom denk je wel misschien?
nou dat zal ik dan vertellen ik vind het maar een beetje saai hier en ben op zoek naar wat nieuws
niet iemand van het recht toe recht aan maar iemand die weet wat verwennen is
wat dat betreft weet ik wel wat ik wil alleen mis ik iemand die dat ook zoekt
ik sta er voor open maar dan wel met de juiste man
ben jij die ene man die ik zoek reageer dan snel
groetjes marcia

Details

Zoek een date in: Merchtem, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op