Ben jij de eerste..?

Heej jongens en mannen,Ik ben Marloes en 18 jaar oud. Heb nog geen ervaring met sex omdat ik wat verlegen ben. Al mijn vriendinnen praten echter over sex en dat wil ik ook!Daarom ben ik op zoek naar een jongen (liefst blank) tussen de 18 en 28 jaar. Ik heb OV dus eigen vervoer. Maar als ’t te ver weg is spreek ik liever ergens in het midden af. Ik wil eerst gewoon eens met je praten om te zien hoe je bent. Ik ga niet mijn SMS of Email adres hierzetten omdat ik niet wil dat mensen die mijn naam intypen op google dit zien (kan nogal nadelig uitpakken met werk ofzo). Daarom moet je helaas éénmalig een SMSje sturen naar 7733; MOBILE MARLOES. Je krijgt dan mijn gewone 06 nummer zodat je met me kan SMSen zonder dat ’t al te veel kost. Vanuit België (moet je wel zelf reizen) SMS je CALLME MARLOES naar 7850.Die kosten voor SMS box worden wel doorberekend naar jou, 2x 1.50 euro. Je ontvangt 1 SMSje waarin ik mn telefoonnummer of mail geef. Sorry daarvoor maar hoop toch wat van je te horen! Kus, MarloesP.s: Wil t binnenkort doen dus misschien kunnen we ook bellen

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Veghel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E75 Geschoren: Een beetje Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op