ben je misschien ook gebonden maar mis je iets?

  • Homepage
  • >
  • Luik
  • >
  • ben je misschien ook gebonden maar mis je iets?

Hey daar!Ik ben een leuke getrouwde vrouw van 32 jaartjes jong. ik heb een leuke baan en een lieve dochter van 6 jaar. Ik ben niet op zoek naar een relatie. wat zoek ik wel? mijn man zit vanwege zijn werk in het leger vaak voor langere tijd in het buitenland. je kunt je voorstellen dat ik op deze manier het een en ander mis.
daarom wilde ik eens proberen te kijken via internet of ik een sexbuddy kan vinden om regelmatig mee af te spreken voor stomende se zonder grenzen! oke grenzen zijn er natuurlijk wel maar wat mij betreft zijn veel dingen bespreekbaar.
zie je er verzorgd uit en weet je hoe je een eenzame vrouw moet verwennen? heb je zelf geen behoefte aan een relatie en zoek je gewoon de lusten en geen lasten net als ik? stuur dan gerust een mailtje met wat meer info van jezelf. ik ben benieuwd of ik reacties krijg! Nu het warme weer er weer aan komt spelen zich allerlei fantasieen af in mijn hoofd.
(jij en ik heerlijk sexen op de motorkap van mijn auto of lekker in de duinen in het felle zonnetje elkaar uitgebreid verwennen.
Omdat ik al een tijdje rondloop met sexuele gevoelens naar vrouwen toe lijkt het me echt onwijs spannend om een keer met een stel af te spreken waarvan de vrouw bi is en die mij een beetje willen inwijden in het biwereldje op een ontspannen manier.

nou mail je me?

A.

Details

Zoek een date in: Luik, Villers-le-Bouillet  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op