Ben 25 jarige west-vlaamse dame, ik zoek gelijkgezinde man(nen)

  • Homepage
  • >
  • Limburg
  • >
  • Ben 25 jarige west-vlaamse dame, ik zoek gelijkgezinde man(nen)

Ik ben 25 jaar en zoek gelijkgestemde mannen : ruimdenkend, voorkeur voor gehuwde mannen of rijpere mannen. Vrijgezellen zijn ok, maar doe normaal aub. Ben brunette, E cup, niet heel slank maar zeker niet “dik”. Hou van spanning, gewaagde foto’s en plaatsen, uitdagen , sliploos uitgaan enz. Ik kijk op niemand neer maar zie er goed uit en ben iemand die weet wat ze wil : ik leef ook maar één keer. Een vrouw wil hetzelfde als een man maar je moet er durven voor uitkomen. Contacteer mij per mail indien ernstige interesse. Let op: ik zoek MAN(NEN), geen Macho’s !!

Details

Zoek een date in: Limburg, Sittard  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op