Begrip en vertrouwen ?

Hoi mannelijk nederland en belgie. Ik ben een 21 jarige meid uit maarssen waar ik sinds kort woon bij kenissen. Zij hebben me opgevangen na een zeer moeilijke tijd en ben hun daar zeer dankbaar voor. Door mijn enthousiasme wil ik nog wel eens te snel handelen waardoor ik in de problemen ben geraakt, maar gelukkig ben ik daar uit gehaald en zit ik nu op een veilig nest. Wat ik zoek is een lieve jongen/man die me begrijpt en waar ik mijn verhaal aan kwijt kan voor we verder gaan, want ik ben wel een meid met een gebruiksaanwijzing. ik ben kapster van beroep en hou van muziek,films,shoppen,stappen,en zwemmen,al staat het stappen tegenwoordig op een laag pitje. ben jij die jongen/man die begrip op kan brengen en vertrouwen wil geven dan hoop ik dat het iets kan worden. knuffel van mij Ciska

Details

Zoek een date in: Drenthe, Valthermond  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op