Beach Girl in hotel in Brugge

Hallo lieverdjes,
Ik ben een beeldschoon meisje, 23 lentes jong.
Ik heb lang blond haar, mooie blauwe ogen, ik ben slank met een lekkere B cup.

Ik spreek enkel in de namiddag af met nette heren in een rustig hotel in het centrum van Brugge.
Wil je dus met mij afspreken?
Je kan mij altijd proberen te bellen in de namiddag van elke werkdag op mijn mobiele telefoon met nummer 0487 483 389. Als ik niet opneem of mijn telefoon staat af, bel dan later nog eens terug h. Ik reageer wel niet op smsjes of op priv nummers. Ook in de weekend zal mijn telefoon niet opstaan.
Ik reageer ook niet op E-MAILTJES !
Ik reageer ook niet op E-MAILTJES !
Pijpen kan zonder indien je een gezond en hyginisch pietje hebt 🙂 Intiem altijd met !
Hou er ook rekening mee dat ik een fijngevoelig poesje heb, dus vingeren is niet toegelaten. Je mag mij wel zachtjes beffen.
Gaan we mekaar snel eens lekker verwennen? Bel dan rap en maak een afspraakje!

Tot gauw,
Lieve geile kusjes van Beach Girl

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Overveen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op