BDSM en discretie ten top bij een Indische studente

Bent u een zakenman, iemand met een hoge functie of gewoon iemand die heel erg op zijn discretie gesteld is ? Dan bent u bij Mij aan het goede adres. Net als u is Mijn discretie mij kostbaar, BDSM is iets intiems en zo moet het ook blijven. Ik ben niet goedkoop, ik dien immers mijn studie af te betalen. Wat kunt u voor deze prijs verwachten : een Indische Meesteres die niet aan bandwerk doet (ik werk maar met een bepaald aantal slaven en slechts 1 dag per week), een uitgebreide speelruimte, volledige discretie , spanking (o.a. caning) ,trampling, role-play, Mij seksueel bevredigen (gn penetratie !), en vele andere mogelijkheden die de speelruimte ons biedt. Heeft u speciale wensen, aarzel dan niet deze uit te drukken. Een foto kunt u te zien krijgen via msn, ik verstuur geen foto’s, daar ook Ik op Mijn discretie gesteld ben. Uiteraard kijk Ik niet op een kwartiertje. Dit was het dan, hopelijk tot ziens.

Details

Zoek een date in: Overschie, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op