bahar turkse pijp slet ontvangt *UTRECHT* powered by CityGirl.nl

  • Homepage
  • >
  • Kruibeke
  • >
  • bahar turkse pijp slet ontvangt *UTRECHT* powered by CityGirl.nl

psst mannen ik ben bahar hete turkse dame uit UTRECHT, dus heb je zin om verwend te worden geef me dan eens een belletje want ik verwen je van top tot teen hou ervan om lekker lang te pijpen zonder condoom en je man me ook lekker in me mondje spuiten zodat je me warmte goed voelt. daarna kan je me in me natte poesje nemen en het afmaken in me kontje en waar je me echt geil me krijgt is lekker tongzoenen dus heb je zin om lekker te ontspannen en te genieten (06-84342074) 100 HALF UUR EN 150 VOOR EEN UUR inclusief alle mogelijkheden 24-7 beschikbaar (intiem en anaal altijd met condoom) XXX BAHAR

Details

Zoek een date in: Kruibeke, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: Geen Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op