APELDOORN uit Apeldoorn voor Pijpen zonder condoom, Anaal, Intiem en Beffen

  • Homepage
  • >
  • Drenthe
  • >
  • APELDOORN uit Apeldoorn voor Pijpen zonder condoom, Anaal, Intiem en Beffen

IK KOM BIJ JE BINNEN, EN HET EERSTE WAT JE OPVALT ZIJN MIJN GROTE BORSTEN. IK WEET ZEKER DAT JE ZE METEEN WILT AANRAKEN OM TE KIJKEN OF ZE ECHT ZIJN. JA ZE ZIJN ECHT. EN JE KAN ER GEEN GENOEG VAN KRIJGEN. LEG ME MAAR GAUW OP HET BED/BANK, EN LEG JE GROTE STIJVE MAAR ERTUSSEN. JE VIND HET LEKKER, EN IK OOK. IK WEET HET GEWOON. MAAR VERGEET NIET DAT ALS JE DAT DOET, DAT ER ONDERTUSSEN OOK IETS FLINK NAT WORD BENEDEN.WEETJE AL HOE JE WILT DAT ONS SPEL GAAT EINDIGEN?

BEL ME,

TELEFOONNUMMER 0616059440
DIKKE KUS VAN DEZE ECHTE SLETJE

Details

Zoek een date in: Drenthe, Meppel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: Geen Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: A80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op