Angeline uit Amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem, Beffen

  • Homepage
  • >
  • Limburg
  • >
  • Angeline uit Amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Intiem, Beffen

Hoi allemaal, ik ben Angeline, licht getint met lange zwarte haren en een sensuele uitstraling. Ben 1.70 en 24 jaar. Ik heb een lief jong meisjesgezicht, maar mijn lichaam is op en top vrouw. Ben lief en zacht. Kortom, Ik ben jouw girlfriend experience. Leer mij kennen en je zal er geen moment spijt van hebben. Bel me op 0642259955. Kusje van Angeline.

Details

Zoek een date in: Limburg, Vaals  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op